Algemeen - Gymnastiek- en Turnvereniging Variant

Gymnastiek- en Turnvereniging Variant
Corona update 30-11-2021

Beste leden, ouders en verzorgers,

Helaas is corona weer volop aanwezig in ons land. Tijdens de persconferentie van afgelopen vrijdag is bekend gemaakt dat amateursport vanaf 17.00 uur niet meer mogelijk is. Vanaf dat moment is er onderling overleg geweest tussen bestuur, leiding en ouders van kinderen uit de diverse dorpen die bij ons turnen.
Hieruit bleek dat een aanpassing van het rooster wenselijk was, zodat de kinderen konden blijven turnen. Het goede nieuws is dat Variant heeft kunnen schuiven met de lestijden, zodat bijna alle leden kunnen blijven turnen.

De nieuwe lestijden zijn:
Woensdag van 14.45-15.45 uur, voorheen 17.30-18.30 uur.
Woensdag van 14.45-16.45 uur, voorheen 17.30-19.30 uur.
Vrijdag van 14.45-16.45 uur, voorheen 17.30-19.30 uur.

Tevens is er vanuit de KNGU en NOC.NSF een protocol opgesteld, deze informatie is te vinden op www.nocnsf.nl en www.dutchgymnastics.nl.

Voor onze vereniging gelden de volgende Coronaregels:

• Heb je klachten, blijf thuis, ook bij lichte verkoudheid, dit geldt voor elke leeftijd!
  • Hou je aan de richtlijnen van het RIVM. Gebruik verder je gezond verstand.
  • Ontsmet je handen bij binnenkomst en als je de sporthal verlaat, er staan flacons klaar.
  • De Ster is toegankelijk met Corona Check App en mondkapje, de sporthal niet. Alleen voor ‘hulpouders’ bij het opbouwen en afbreken van de turntoestellen, mondkapje is verplicht!
  • Tijdens sportles is in de zaal de 1,5 meter niet verplicht.
  • Er blijven geen ouders bij de lessen. Mocht het nodig zijn dat u oproepbaar bent, zorg dat uw kind uw telefoonnummer bij zich heeft. Wilt u iets aan de trainer vertellen? Geef uw kind dan een briefje mee of bel/app Jolanda op 06-11105664.
  • Uitzondering ouders bij de lessen:
    • Bij de peuter/kleuterles; 1 ouder per kind.
      • Deze ouder mag geen klachten hebben.
      • Ouders volgen de aanwijzingen van de trainster op en nemen plaats in de Ster, door het raam is de turnles zichtbaar.
    • Mocht je komen voor een proefles dan mag 1 ouder/ verzorger mee lopen naar de les en de kleedkamer. Deze ouder heeft zich vooraf aangemeld via email of telefonisch contact met de leiding en/of het bestuur, zodat de contactgegevens bekend zijn. Tijdens de les neemt de ouder plaats in de Ster, de turnles kan gevolgd worden door het raam.